Werken met kweekpotten

16, mei 2018 by Kelly in Tuin     , ,   No Comments

Planten kunnen op verscheidene manieren worden geteeld: in volle grond maar zeker ook in kweekpotten. De variatie is enorm: potjes heb je in diverse diameters en hoogtes, van kleine voorplantpotjes tot kweekpotten van 10 liter en meer.

Qua vorm zijn ze meestal rond of vierkant, qua kleur meestal bruin of zwart. Met vierkante kweekpotten kun je meer planten per vierkante meter mee verbouwen. De kuipjes zijn voorzien van afwateringsopeningen, zo kan het overtollige water afvloeien. De potten passen qua grootte in een bijhorende tray voor de stabiliteit.

KWALITEITSVOLLE POTTEN

Je zal versteld staan, maar kweekpotten hebben ook hun eigenschappen en kwaliteiten. De pot bepaald namelijk hoe de plant zich zal ontwikkelen. Het assortiment is breed, net als de kwaliteit.

Elke tuinliefhebber zal zijn kunststof kweekpotten verscheidene keren willen hergebruiken. Daarom zijn potten uit polyetheen erg geschikt. Het is een veel gebruikte kunststof: sterk, licht en herkbruikbaar. Daarnaast kan deze kunststof gerecycleerd worden.

Hier vinden ook hobby tuinierders hun accessoires waardoor er het hele jaar door ook thuis kan gekweekt worden.

Kelly Kruis

Hallo mijn naam is Kelly Kruis en ik hou van het designen van woningen, zo besteed ik veel aandacht aan het interieur.

Wij zitten hier!

huis

huis

knus interieur

knus interieur

waar ik van houd

waar ik van houd

Blogroll

s