Huizen

Heb je een leuke nieuwe job gevonden in het hoge Noorden? Zoek direct naar een passende en waardevolle woning. In de studentenstad Groningen, met een krapte op de woningmarkt, is het vinden van een aantrekkelijke huurwoning een flinke uitdaging. Staar je tijdens je zoektocht niet blind op een bestaande huurwoning, maar maak het jezelf gemakkelijk door nieuwbouw te kopen.

Gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen

Na jarenlange krimp, bloeit de economie van de stad Groningen. Dit is terug te zien in de toename van het aantal inwoners, banen en bezoekers. De gemeente Groningen heeft daarom de ambitie om flink bij te bouwen. Duizenden nieuwbouwwoningen per jaar, in een gevarieerd aanbod, worden er ontwikkeld. Voor iedere woonwens is een ruime keuze, van landelijk tot stedelijk en van groot tot klein. Je hoeft geen moeite doen voor het vinden van een nieuwbouwwoning die aan jouw smaak voldoet. In Groningen zijn nieuwbouwwoningen ook nog eens betaalbaar.

Stedelijk en hip wonen in het Ebbingekwartier

Woon je in een grote stad of kom je daar weleens? Je weet dan dat het centrum anoniem, druk en chaotisch is. Juist aan de randen van de binnenstad vind je de opkomende straten die spannend, hip en dynamisch zijn. De Nieuwe Ebbingestraat in Groningen is precies zo’n straat. In de Nieuwe Ebbingestraat vind je buitenlandse restaurants, aparte boetiekjes en de nieuwste cafeetjes. Wil je deel uitmaken van de dynamiek van deze opkomende straat? Koop dan één van de stedelijke nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. Deze nieuwbouwwijk bevindt zich direct achter de Nieuwe Ebbingestraat.

Landelijk wonen in Meerstad Groningen

Stedelijk wonen doe je in de stad Groningen. Verhuis je met een gezin? Dan ben je mogelijk op zoek naar ruime woning in een rustige wijk buiten de stad. In dat geval is Meerstad Groningen echt iets voor jou en jouw gezin. In een klein half uurtje fietsen ben je binnen no-time in het centrum en dus op je werk. Je kinderen groeien veilig op in een autoluwe woonwijk waar zij naar hartenlust kunnen spelen. Na een week hard werken, is het aangenaam ontspannen op en langs het Woldmeer.

Kinderen groeien wijs op in het Oosterparkkwartier

Wil je stedelijk wonen en dat je kinderen tegelijkertijd veilig opgroeien? In het Oosterparkkwartier vind je het ideale compromis. Net buiten de binnenstad worden rijtjeswoningen ontwikkeld waar het voor zowel ouders als kinderen goed toeven is. In het Oosterpark vind je horeca, een kinderboerderij, een tuinvereniging en sportvelden. Vanuit het Oosterparkkwartier ben je bovendien zo op het werk in de binnenstad. Je bent er met slechts tien minuutjes fietsen.

Nieuwbouw in Haren, wonen in het Gooi van Groningen

Als je iets meer te besteden hebt, dan kies je natuurlijk voor het Gooi van Groningen. In het chique, bosrijke en rustige Haren koop je een luxe nieuwbouw villa. In het Harener Holt verrijzen twintig exclusieve woningen. Het dorp Haren biedt genoeg voorzieningen. Ben je op zoek naar iets meer vertier? In nog geen tien minuten reis je vanaf het station van Haren met de trein naar Groningen.