Stucadoorsbedrijf

image3-224x300Wijzelf zijn al een geruime tijd bezig met het renoveren van onze woning. Het enige wat er nog moest gebeuren waren de muren die ik graag glad wilde hebben en de badkamer, de badkamer moest geheel gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we ook gekozen om er een gespecialiseerd bedrijf bij te halen, die krijgen het immers voor mekaar om dit in een korte tijd te realiseren. Mijn man vroeg mij op gegeven moment waarom ik geen Stucadoorsbedrijf Leiden of beter gezegd B W stucadoorsbedrijf heb ingeschakeld.

Ik had eerlijk gezegd niet aan gedacht om er een bedrijf voor in te schakelen, het stuken leek mij gemakkelijk om te doen. Mijn man heeft toch echt het advies gegeven om contact te zoeken met dit bedrijf, ikzelf let nogal op de kosten voordat ik daadwerkelijk iemand ergens voor inhuur. Deze keer had ik toch wel het gevoel dat ik eens moest luisteren naar mijn man en heb contact gezocht met dit bedrijf. Natuurlijk heb ik het advies opgevolgd maar het moment dat hun bij ons begonnen heb ik stiekem gevraagd of dat ik ook een muurtje mocht proberen, zo wist ik tenminste waarover gesproken werd….cropped-ben2-1024x640

Ik moet toch eerlijk bekennen dat mijn man gelijk heeft. Het stuken van de muren laat ik graag over aan Stucadoorsbedrijf Leiden. Het werk wat hun doen vind ik eerlijk gezegd leuk, toch kijk ik liever als dat ik dit zware werk moet uitvoeren.