zsgd-led-tuin-led-prikspot-3-watt-zwartWelkom op mijn blog, vandaag heb ik weer een goede tip voor jullie beste lezers namelijk je tuin sfeervol maken met led buitenverlichting wat erg prachtig is rondom het huis en in de tuin. Ik kwam hierachter toen ik laats bij een vriendin op bezoek was, zij had haar hele achtertuin met deze prachtige verlichting voorzien en ook het looppad naar de voordeur had ze er een paar lampjes neergezet. Je voelt meteen een gezellige sfeer en het ziet er overigens ook erg stijlvol uit. Ik heb toen zelf ook overwogen om dit soort verlichting te plaatsen in mijn tuin voor een prachtig effect.tuin-led-spot-3-watt-grijs

Prachtig eindresultaat

Na dat ik op de website heb gekeken voor led buitenverlichting koos ik een soort uit die goed paste bij mij woning en de buitenkant van mijn tuin. Toen de verlichting binnen was heb ik meteen alles geplaatst en geïnstalleerd zo dat de lampjes het de zelfde avond nog deden, dit is toen ook heel goed gelukt en binnen een mum van tijd had ik mijn mooie verlichting in de tuin ! Het zag er meteen sfeervol en stijlvol uit, een heel ander gezicht als voorheen. De tuin heeft nu een echte uitstraling gekregen zo als ik al lang had gewild, ze hebben zo veel keuze uit lampjes dus wanneer je een kijkje neemt op de website vindt je misschien wel iets wat geschikt is voor jouw tuin of woning.zsgd-led-tuin-spot-3-watt-aluminium