Makelaar Bonaire is de zoekopdracht die ik kreeg van mijn ouders. Zij willen een woning kopen op Bonaire. Omdat mijn vader al met pensioen is en mijn ouders hier al jaren op vakantie naartoe gaan. Kennen zij de weg en zijn zij hier graag. Het plan is om de winter op Bonaire te gaan vertoeven en ik heb bij deze er natuurlijk ook direct een mooi vakantie huis bij. Ik zal mijn ouders dan ook zeker gaan missen echter hebben zij wel erg gelijk om lekker te gaan genieten op een prachtig eiland.

Zij gaan hier vast en zeker genieten

Op deze site heb je de mogelijkheden van kopen of huren. Mijn ouders willen kopen en hebben daarom besloten om contact op te nemen met deze makelaar. Op deze site staat een hoop informatie over verschillende woningen en over het eiland zelf. Ik ben hier ook eens naar gaan kijken om mij er wat meer in te verdiepen. Om eerlijk te zijn kreeg ik er zelf ook wel een beetje de kriebels van maar daarvoor heb ik weer een te gezellig leven in ons eigen kikkerlandje. Enfin, voor de bezoeker van mijn site die ik toch de aandacht mee heb gewekt? Neem dan eens een kijkje op deze site, hier zal je zien dat je aan de hand wordt meegenomen om op zoek te gaan naar jouw droomhuis.