Logo-MDG-Solar

Ben je op zoek naar zonnepanelen doe het zelf pakket? Dan ben je bij MDG Solar bij het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk erg goede doe het zelf zonnepaneel pakketten aan die je erg gemakkelijk zelf op het dak van jouw woning kunt plaatsen. 

Een zeer overzichtelijke website en goede reviews van voorgaande klanten 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar zonnepanelen doe het zelf pakket kreeg ik veel zoekresultaten van bedrijven die zonnepaneel pakketten aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van MDG Solar mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is erg overzichtelijk en bevat veel aanmerkelijke informatie. Op de website zijn onder ander veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die erg tevreden zijn over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Op de website is ook een handig filmpje te vinden met alle uitleg. De informele sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een offerte aan te vragen bij dit bedrijf.  

Zonnepanelen-pakketten

Zeer gemakkelijk om zelf te plaatsen met de handige montage instructies

Ik kreeg al erg snel een reactie op de aanvraag van een offerte. De prijs sprak mij erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. De zonnepanelen werden op de afgesproken afleverdatum geleverd en ik kon deze erg gemakkelijk plaatsen met behulp van de montage instructies. Ik werk nu op een milieuvriendelijke manier mijn eigen stroom op en daarom ben ik ook erg tevreden over dit bedrijf en over mijn aankoop.