Raamdecoratie kan een hoop goeds doen voor je interieur. In de eerste plaats natuurlijk omdat het je kan beschermen tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Maar ook omdat het een hoop sfeer toe kan voegen aan je woning. Mits er wordt gekozen voor het juiste type raamdecoratie natuurlijk. Hoewel zware gordijnpartijen en rolgordijnen een tijd immens populair zijn geweest, zijn lichtdoorlatende, sierlijke raamdecoraties de laatste jaren steeds meer in trek. Dit omdat dit soort raamdecoraties over het algemeen veel natuurlijk licht binnenlaten en daardoor sfeer verhogend zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn plissé gordijnen. Maar wat zijn nu precies de mogelijkheden met dit type gordijnen en kunnen ze op ieder raam geplaatst worden? We leggen het je graag uit.

 Hoogwaardige raamdecoratie voor een mooie prijs

Plissé gordijnen hebben hun naam te danken aan de speciale stof met daarin een subtiele vouw. Niet voor niets betekent plissé in het Frans geplooid. Door de speciale textuur van deze stof krijgt het binnenvallende licht een zachte, warme uitstraling en ogen dit type gordijnen erg chic in vrijwel ieder interieur. Omdat ieder interieur anders is, heb je bij Cirluna.nl keus uit een groot scala aan kleuren en materialen. Zoek je naar een gordijn voor je woon- of studeerkamer? Dan raden we een lichtdoorlatende stof aan. Juist op zoek naar een exemplaar voor de slaapkamer? Dan geven we je bij Cirluna de kans om te kiezen voor een verduisterende stof. Ook goed om te weten: dit type raamdecoratie kan vrijwel op ieder raam geplaatst worden.

 Cirluna: specialist in raamdecoratie

Ben je inmiddels ervan overtuigd dat plissé gordijnen een toevoeging zijn aan je interieur? Kijk dan zeker eens op Cirluna.nl voor het uitgebreide assortiment dat wij aanbieden van dit type gordijnen. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in raamdecoraties kunnen onze medewerkers je uitermate goed te woord staan en je helpen met al je vragen.