Een babyfoon met camera, is wel zo prettig

17, sep 2015 by Kelly in kinderkamer       No Comments

Ik word tante en ik ben zo erg blij en trots dat ik nu al niet wachten kan tot de kleine van mijn zusje er is. Nu vroeg zij mij om op zoek te gaan naar een babyfoon met camera, hier had ik nog nooit van gehoord maar besluit natuurlijk om op zoek te gaan naar het beste adres, waar ik kwaliteit kan vinden voor een aantrekkelijke prijs. Toen ik op de site, shopvoorgezondheid.nl terecht kwam, zag ik direct wat mijn zusje bedoelde. Ik begreep direct waarom zij zo’n babyfoon wilde aanschaffen. 

Zij was meer dan tevreden

De babyfoon met camera is haast onmisbaar omdat mijn zus in een groot huis woont. Naast het huis is het kantoor gevestigd waar zij de administratie verzorgd van het bedrijf van mijn zwager. Nu werkt zij veel in de avonduren op kantoor. En dan kan zij gewoon op een veilige manier op haar kindje passen als hij of zij straks in de avond in bed ligt. Ik besloot deze opdracht aan haar cadeau te geven. En ik heb de bestelling naar haar toe verzonden. Al snel kreeg ik een telefoontje waar ik een enthousiaste zus hoorde zeggen dat dit nu net is wat zij graag wilde. En daarmee heeft deze firma een zeer tevreden klant. Dit bericht mocht dan ook zeker niet ontbreken op mijn site, want dit is een absolute aanrader. Er is bijna geen veiligere manier om op je baby te passen dan met een camera die ook in het donker uitstekende beelden laat zien,

Kelly Kruis

Hallo mijn naam is Kelly Kruis en ik hou van het designen van woningen, zo besteed ik veel aandacht aan het interieur.

Wij zitten hier!

huis

huis

knus interieur

knus interieur

waar ik van houd

waar ik van houd

Blogroll

s