Een Belgisch hardsteen dorpel, oftewel hardstenen dorpel, op maat bij NATUURSTEENvakman.nl. De meest gebruikte afmetingen kunt u direct online bestellen, zowel licht / blauw gezoet als donker gezoet hardsteen. Wij combineren topkwaliteit Belgisch hardsteen met ambachtelijk vakmanschap in onze eigen natuursteen zagerij. Het eindresultaat is een prachtige maatwerk binnen dorpel van Belgisch hardsteen, met een levendige & natuurlijke uitstraling voor de beste (online) prijs. En omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij snel leveren, ook wel zo handig! Belgisch hardsteen dorpels op maat bij NATUURSTEENvakman.nl. Onderstaand vertellen wij u wat meer over onze donker gezoete dorpels van Belgisch hardsteen.

NATUURSTEENvakman

Dorpel Belgisch hardsteen donker gezoet met facetranden.

Een prachtige dorpel van Belgisch hardsteen met donker gezoete afwerking. Dit resulteert in een natuurlijke en levendige antraciet kleurtint met fossielen en (soms) fijne witte aders aan het oppervlakte. Dit in combinatie met het matte oppervlak van de gezoete afwerking zorgt voor een mooie stijlvolle donkere binnendorpel. De dorpel is aan de lange zijden (langskanten) voorzien van een facetrand, voor een mooie en vooral ook gebruiksvriendelijke afwerking van de dorpel. Deze dorpel is direct online te bestellen in de afmetingen 5×2 cm, 8×2 cm, 11,4×2 cm en 15×2 cm in een lengte naar wens tot een maximale lengte van 240 cm (in een stuk). Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs direct getoond.

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak. En alvast ter info: We hebben ook een hele mooie donker hardsteen look dorpel van composiet.