Normaliter zal je mij niet horen klagen. Althans, zolang de planten blijven groeien dankzij onze lichtkap niet. Sinds een paar maanden ben ikzelf begonnen met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Dit wilde ik al een geruime tijd realiseren, echter zag ik toen de mogelijkheden niet om te starten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar alle benodigdheden. Tot mijn verbazing kun je online vrijwel alles vinden. In de lokale tuincentrum vond ik de kosten voor de aanschaf aan de hoge kant, te hoog als je het mij zal vragen.logo-1Kwaliteit

Vanaf het moment dat ik op de webshop van Growexpert had gekeken, toen wist ik het zeker! Ik wilde niks liever dan bij dit bedrijf een bestelling plaatsen zodat het wordt thuisbezorgd. Een snelle levering in combinatie met de aantrekkelijke prijzen hebben mij overgehaald.Nu is het wel zo dat ik voor het eerst online een bestelling had geplaatst. Ik wist dus niet wat de kwaliteit is van de producten welke ik had besteld. Hier heb ik mij volledig in overgegeven en ben gaan bestellen. Ik kan je in ieder geval wel vertellen dat ik nog nooit beter kwaliteit in handen heb gehad dan nu!